info@mitfozzek.hu

+36 70 33 22 767

Olvass bele híreinkbe

| Friss információk a gasztronómia világából

Történetek Angliából I.

Hogy lesz Goulash-ból marhapörkölt és dumplings-ból zsemlegombóc… A nevem Tóth Péter. Szakácsként dolgozom Angliában immáron hatodik éve. Mint minden szakács, én is próbáltam/próbálom a magyar ízeket becsempészni az angol konyhába. Mostantól ezzel és más érdekes témákkal kapcsolatban is olvashatjátok írásaimat itt a mitfőzzek.hu blogjában. Alig érkeztem meg Angliába, 2007 tavaszán,

Tovább olvasom »

Erfurt 2012!

Az erfurti szakács- és cukrászolimpia szombati, első versenynapján megszülettek a Békés Megyei Culinary Team első érmei is. Az egyéni versenyben Nyári János (a képen balról) mesterszakács, a békéscsabai Hotel Fiume séfje ezüst-, Horváth Ferenc (a képen jobbról), a békéscsabai Zwack József tagiskola gyakorlati szakoktatója bronzérmet érdemelt ki díszmunkájáért.(forrás: Magyar Nemzeti

Tovább olvasom »

Elindult az új oldalunk!

Örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal elindult az új mitfozzek.hu oldal!Nem csak küllemében, hanem belső tartalmaiban, szolgáltatásaiban is vannak még nem látott szolgáltatások. Azon dolgozunk, hogy a továbbiakban új szolgáltatásokkal segítsük és könnyítsük meg az ételkészítéssel töltött időt! Bízunk benne, hogy segíteni tudunk!

Tovább olvasom »